donderdag 29 december 2011

Juicht! Weeral een actie van Project-Studio Antwerpen!

De vorige mailing van project-studio.be pakte in december 2011 uit met een actie die sedert augustus 2011 verlopen was:


Spam doet je zaak sowieso al geen goed, maar door jezelf op zo'n stuntelige manier in de kijker zetten, doe je er nog 'n schepje bovenop.

Herkansing
Pech ook voor de lui die wilden genieten van de actie, maar moesten lezen dat ze eigenlijk al voorbij was. Voor die mensen: niet getreurd, gelukkig kan je nu herkansen! Een week later weerom een e-mail van Projectstudio:


Deze keer wil Project Studio Antwerpen me een "FORMA 'O' ZERO" verkopen (het nieuwe model), aan de afhaalprijs van 11.999 euro. Het woordje "afhaalprijs" doet vermoeden dat je de keuken wel even zelf moet afhalen bij Project-Studio in Antwerpen. En thuis wellicht ook zelf even ineen moet boksen. O ja, en het is exclusief BTW. Allen daarheen dus.

Project Studio Antwerpen spamt
Vorige week een bericht van Project Studio en nu dwarrelt er weer eentje binnen. Ik ben nochtans geen klant bij Projectstudio en heb me niet  ingeschreven heb op hun mailing. Met andere woorden: Project Studio overtreedt de wet betreffende commerciĆ«le mailings en is aan het spammen.

Dat is niets nieuws, want hoewel de spam deze keer als afzender project-studio@skynet.be heeft, is ook nu weer de post verstuurd van infinae.be en dat zijn notoire spammers die bekend staan om hun stuntelige mailings (lees, lees, lees).



Project Studio: "uw wens is ons doel"
Project-studio.be kan onze gedachten lezen en pakt in de nieuwsbrief uit met "uw wens is ons doel". Dat treft! Beste project-studio.be, mijn wens voor het nieuwe jaar is: stop met spammen!



Geen opmerkingen: